Momentenmaand

Janne Willems is rond de wereld gereisd om overal mooie momenten te verzamelen. Zij heeft gezien dat mensen blij en gelukkig worden van het tekenen van mooie momenten. Nu zijn Januari tot en met Maart, ‘’traditioneel’’ gezien de meest sombere maanden van het jaar.

Om dit te bestrijden hebben we met samen met Janne, de Jimmy’s Momentenmaand opgezet! Van 14 Februari (Valentijnsdag) tot 21 maart (het begin van de lente) hebben we met alle Jimmy’s samen, mooie momenten getekend en deze met elkaar gedeeld.
Bij alle Jimmy’s waren speciale Jimmy’s Momentenmaand tekenkaartjes.

Of de Jimmy’s nou een keer per week samenkwamen, of de gehele week open waren, er werden continu momenten getekend en gedeeld. Zowel bij de Jimmy’s binnen, als online waren enorm veel mooie momenten te vinden. Een schitterende zonsopgang, Jimmy’s Paramaribo, Carnaval, een rustige wandeling, voor het eerst kennismaken met Jimmy’s, een gewonnen wedstrijd, een goed gesprek , ga zo maar door.

De momentenmaand was een ontzettend mooi experiment. Dit omdat de momentenmaand het eerste echte initiatief was, wat met alle jimmy’s gezamenlijk is uitgevoerd.