De verhalen machine gehacked?

Op 25 October kwamen we erachter dat de verhalen machine door een jongere bij Jimmy’s Groningen gehacked was. Erwin deelde het volgende verhaal via slack.

”Er was ineens een jongen in Jimmy’s Groningen die had bedacht dat hij best wel in de verhalenmachine kon “hacken” en daar eens rond kon kijken. Naast Duitse hiphop afspelen op het apparaat en wie weet wat voor ongein nog meer, nam hij ook de moeite om mij te wijzen op een paar foutjes/ verbetermogelijkheden en heeft hij me geholpen om op afstand in het apparaat in te kunnen loggen. Echt Jimmy’s toch?!”

Op 25 Oktober ging ik bij Jimmy’s Leeuwarden langs, we wouden wat kleine aanpassingen doen, hadden posters laten printen en een paar aanpassingen bij het instructie boekje gemaakt.

We kregen directelroy-kopie goeie feedback over hoe de eerste week was verlopen, en hebben we gelijk een aantal veranderingen kunnen doorvoeren. Zo was het bijvoorbeeld iets te donker binnen de biechtstoel. Gelukkig hadden ze bij Jimmy’s Groningen kerstlampjes, dus die zijn toen meteen binnen opgehangen!

Toen we vervolgens een week later de verhalen machine van Groningen naar Leeuwarden gingen verhuizen, was de ”hacker” jongere ook aanwezig! En hij had allerlei manieren bedacht en accessoires geregeld om de machine soepeler te laten werken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *